Po rozchodu

Po rozchodu

Anotace: Dívka po rozchodu se svou láskou.

Vstanu tiše,

mlčky mířím do koupelny,

zní to jako klišé, 

ovšem je mi zle velmi.


V zrcadle žádná krása,

jen smutné zarudlé oči se na mě dívají,

co je má spása,

nevím, snad všichni takové stavy mívají.

 

Pohled smutného psa,

důkazem toho, co se včera stalo,

ruku pokládám na prsa,

tam, kde srdce již bije málo.


Oči zalité horkými slzami,

tiše padají na zem,

kdy tohle bude za námi?

Je mi ještě hůř rázem.


Skládám poklonu záchodu,

náhle mísu objímám, 

všechno dělám za chodu,

tupě, nic nevnímám.


Jestli to takhle půjde dál, 

opravdu se zhroutím,

někdo by se tomu smál,

ale já se tady rmoutím.

Autor Oh never mind it's just me, 10.09.2018
Přečteno 349x
Tipy 2
Poslední tipující: Druid, knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí