Černá vrána

Černá vrána

Anotace: Nemám rád zimu

Poslední letní slunce
Poslední letní den
Zima je blízko
Vánoce za rohem
A konec roku v dohlednu
Depresím zase podlehnu

Den se scvrkne
A chladná rána z rána
Jinovatka, mráz a sníh
A velká černá vrána
Ach jo

Jediná možná naděje ?
V posteli celý den
Nejlépe v blízkém doteku
V narozeninovém obleku
S tebou
Podnikat cesty za sluncem …
Autor me999, 17.09.2018
Přečteno 251x
Tipy 6
Poslední tipující: Anfádis, Iva Husárková, Leny.Poetical
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí