čest pokusům o omyl

čest pokusům o omyl

Anotace: .

1.
tati proč jsme nikdy neměli maso když jsme byli malí?
protože ho měli ostatní, synku
a proč ho měli ostatní?
protože měli víc štěstí, synku
a proč měli štěstí?
protože se uměli narodit
a my jsme se neuměli narodit?
uměli
ale nikdo si toho nevšiml


2.
chtěl jsem si jen zjistit jestli jsi tak vřelá i uvnitř
ale vítr lomcoval dveřmi a já byl nervózní
tak jsi skončila s dírou v břichu a já teď hledám po porodnicích něco
čím bych ji zacelil


3.
ten systém má jedinou chybu
nevynalezli jsme ho my
ale to se dá změnit
objevte vůni nového lenoru
kolik vám je vlastně let?
shodou náhod mi zítra bude padesát
....

....

....

nebude


4.
tady nic není


5.
tady ale taky ne



6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13 bez sedmi

žijeme ve světě který sám sebe pozřel
a teď se hledá
ale už se nenajde
a až přijdu na to kde právě teď jsme
nebudu se bát vystoupit


kecy kecy všechno jsou jen kecy a kdo je čte
ten do pěti minut zemře strašnou smrtí
tak zdechni, můj čtenáři


náš svět zestárl a je senilní
otravný a někdy k pláči
takovej byl mladej a krásnej
to vždycky vobrečim
Autor CoT, 21.09.2018
Přečteno 321x
Tipy 12
Poslední tipující: kudlankaW, Jeněcovevzduchukrásného, skřitek, její alter ego, Frr, Philogyny1, Avola
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A lepší už to nebude :-)

24.09.2018 12:09:02 | Jeněcovevzduchukrásného

Začátek se mi líbí a konec rozesmál :)

21.09.2018 22:14:38 | Avola

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí