Bůh

Bůh

Anotace: Osmnáctá báseň z knihy "Chtít žít a jít po cestě smrti". Více na Fb stránkách uvedených v profilu.

Sbírka: Chtít žít a jít po cestě smrti.

Bůh to nechce.
Bůh mě nemá rád.
Nechá mě žít
a trápit se dál.

Chci to ukončit,
znovu začít žít.
Dostat novou šanci,
copak je to hřích?

Pomáhám ostatním,
na sebe nemyslím.
Oni se mi smějí
a já to nevidím.

Duše má to cítí,
není už zbytí.
Odcházím a oni to ví,
že nevrátím se nikdy s ní.
Autor ChrisDill, 25.09.2018
Přečteno 321x
Tipy 1
Poslední tipující: Rbb
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí