Zas sto let spát....

Zas sto let spát....

 Soumrak a zrada

To nechce jen chápat

Ruku podá

Nechce se smát

Podivná doba

Na zem pádá

Bez jména Hrdina

Zas lhát

Třese se brada

Zas sto let spát

 

 

Autor Radek.oslov.Šafárik, 29.09.2018
Přečteno 195x
Tipy 2
Poslední tipující: Básník Karel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí