Jedenkrát mě a nic víc

Jedenkrát mě a nic víc

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=qxDcWvZCSRg

Měl bys to vědět
kde jsem, co dělám a s kým
chci, abys to věděl
chci to dělat s tebou

Měl bys otevřít oči a vidět
stejně jasně jako já
ale strach mi spálí všechno
a zase to promlčím

Netuším, kde teď jsi
abych ti to všechno mohla říct
vím jen, že tam chci být s tebou
a že se nechci bát

A můžu se stáhnout z kůže z křeče
která mi obepíná srdce
a dost možná budu žárlit
na to, že nevíš, že jsem

A taky že je jiná a já ne
jiná někde jinde s tebou
a já jsem v tom světě kde
vidíš před očima něco
a něco jiného doopravdy je

Jedno srdce spocené touhou
jedno tělo, které hoří
a jedna holka, prosím,
poruč si dnes večer
jedenkrát mě a nic víc
Autor Aaliyan, 30.09.2018
Přečteno 221x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort, Bartika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí