plíseň sama

plíseň sama

Anotace: ...

jizva obřezaná jizvou zůstane křivá
jako vychytralá liška
za bariérou světových moří kvete
smutná plíseň zvaná sama

lékař nám předepsal minutu spolu
pomůžu ti vrátit se domů
rozumím tvému životu
zabalím ti na cestu mapu opačného směru
Autor Yitka, 30.09.2018
Přečteno 220x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí