Sbohem, má Hvězdo

Sbohem, má Hvězdo

Anotace: každý jistě pochopí, co tím chtěl "básník" říci

°

..září hvězda ze tvých vlasů
pod měsícem - stroužkem času
ploché nebe bez úsměvů
ni plakat už nedovedu

září slepě pronikavě
ne však na mě, na západ
mine srdce lehce hravě
v mléčné dráze chce tápat

proto sama s chladným větrem
a tmou - příliš drahým světlem
toulám se hledám v Koncích víru
zatímco tvá hvězda míří do vesmíru
Autor EsmE, 24.02.2007
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Básník .... toho chtěl říci .... mnoho ...
... a pravě proto toho zase ... tak moc neřek´...
/* ale nástup dobrej ... /

26.02.2007 12:42:00 | HarryHH

Moc hezky-talente :-)))

24.02.2007 12:18:00 | Malinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí