Pamflet

Pamflet

Anotace: Oči zpívají monotonií blues,

Oči zpívají monotonní blues,

o kousku nebe a bourbonu.

Píseň vyhrává svou duši.

A já zavřela oči.

To abych,

 zapomněla svou tvář.

Předčítáš starý pamflet,

a čekáš na odpověď.

Kterou znáš.

A pak,

sbíráš mé slzy do kostky ledu,

-to aby ti zbyly na potom.

Autor Adéla K., 09.10.2018
Přečteno 309x
Tipy 4
Poslední tipující: Akrij8, Kapka, JSJ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi ta myšlenka s těmi ledovými slzavými kostkami

09.10.2018 09:05:03 | JSJ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí