Optimistický pohled na vítězství...

Optimistický pohled na vítězství...

Anotace: tak toto je myšlenka....nad všechny prince...

Jsem zamčená v kleci...
toužící po pomoci...
uzavřená do sebe...
pod tvrdou slupkou z kamene...
v temnotě ponořená...
v představám zamyšlená...
jaké by to bylo....
kdyby...
hvězdy a slunce svítilo...
kdyby...
lásky hory přenášena...
závist by nezvítězila...
usměv na rtech hrál by všem....
svět byl dobrem unešen...
dál a dál já sním...
po čem toužím...
že nespatřím...
hvězdu,slunce,měsíc na jednou...
ani pod jedinou záminkou...
že budu čekat...
že se mi to vyplní...
snad jen jedno spatření...
v to budu doufat...
věřím...
že ve věži mě najde princ...
věřím...
že neodradí ho žádná z hranic...
doufám...
že k životu nádhernému mě probudí....
doufám...
že krásným hlasem promluví....
Vzbuď se už je den...
temný šedý....
smutný...
lidským zklamáním...
ale věřím, že to změním...
úsměvem a dobrým srdcem...
stávám se na chvíli princem...
co porazí nástrahy...
všechny sedmihlavé draky...
a vezme si do rukou ten květ...
nádherný lidský svět...
Autor Optimistick, 24.02.2007
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí