Poslouchej

Poslouchej

Anotace: Další báseň

Sbírka: Má filozofická chvilka

Vítr zpívá zpívá,
lásku v tonech má.
Příběh lásky snů,
krásy lásky dnu.
Příběh tak starý,
že jen příroda jej vypráví.
Tak poslouchej duše ztracená,
ten příběh co pro tebe příroda má.
Autor Discord, 23.10.2018
Přečteno 191x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí