Tělo

Tělo

Anotace: Mladá duše v rozpadajícím se těle

Když bolest zavelí,
připomene realitu,
sjede po páteři
jako ostří nože

Co brousí čepel
o zraněnou duši

V tiché agónii bolesti
Kterou každý den prožívám
Za zavřenými dveřmi

Neviditelné slzy
Polyká polštář
Můj noční zpovědník
Němý přítel zraněných

Prý boží odplata
za hříchy jiných,
čekám na vykoupení, které neprichazí.
Autor Jajja, 26.10.2018
Přečteno 245x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutné... Tip. Ať je líp.

26.10.2018 16:29:20 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí