Úplně stejná (báseň) jako ty předchozí

Úplně stejná (báseň) jako ty předchozí

Anotace: ...

Kdepak jsi byl, když jsem tě chtěla?
Má láska už dávno oněměla.
Copak jsem chtěla, když jsi byl můj?
Proč jsi jen nekřičel „Adélko, stůj“?

Jsme v zajetí nevyřčených vět
a taky touhy vrátit všechno zpět.
Jsem svázána provazy ze strachu.
Stojím ti za námahu jít mě rozvázat?
Nebo skončím v prachu
Vespod tvého šuplíku
— jako ony? —
Autor Kloboučnice, 29.10.2018
Přečteno 241x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, zdenka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jako ony … které už dávno … oněměly … ??? úsměv.z

29.10.2018 19:53:04 | zdenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí