Trest pro mravence

Trest pro mravence

Anotace: Jak dopadne zvědavý mraveneček?

Trest pro mravence

Trest nejvyšší dostal jsem
dostal jsem přes nos podnosem.
Byl velký, těžký já jsem malý,
lehko se trpaslíček mraveneček zraní.

Teď váha velká čpí na mých zádech
a jen pár krůčku zbývá.
Kéž by mi byl dopřán jen kratičký nádech
těžko se však pomoc vzývá.

Kdyby mě nezlákala vůně jídel.
Kdybych počkal na svůj příděl
a nekoukal tu po drobkách,
jistě bych byl stále zdráv.

Tu zvedl někdo ten těžký tác
a já byl na okamžik zase volný.
Jenže vtom zastavil se čas
a šláply na mě čísi nohy.
Autor Desktop_men, 24.02.2007
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí