Povíš mi jak..

Povíš mi jak..

Anotace: :+-x

..
.
Propustíš démona
co o půl čtvrté ťuká
na topení
a člověka když na
ulici kouše a vlastní
nehty polyká
s pocitem kuropění

Nemálo tomu
všechny lži navštívit v kině
docela dlouhý biják
po kterém vyjdeš ven
a úlevně nasaješ vzduch
za který se platí
Autor Now, 02.11.2018
Přečteno 233x
Tipy 2
Poslední tipující: jondys
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí