Štěstí

Štěstí

Anotace: Nemám štěstí na štěstí...

        

      

Nemám štěstí na štěstí,
míjím se s ním u cesty,
hledám je rok od roku,
uplavalo po potoku.
 
Co je vlastně to štěstí,
jak vypadá, jak chutná?
Poletuje v povětří
a lidi jsou mu putna.
 
K čemu je nám to štěstí,
neumíme ho pěstit.
Stále po něm toužíme,
bez něho se soužíme.
 
Kdo je nemá jenom pláče,
vsadím je do květináče,
smítku hodím do čaje,
snad má duše roztaje.
 
Co je to vlastně štěstí?
Milý úsměv, pohlazení?
S lepou děvou chvilka tance?
Dobré pití, kousek žvance?
 
Či poctivá práce, píle,
okamžik, pouhá chvíle.
Je to láska, souznění,
vřelý cit až k zbláznění.
 
 
 
Autor milda0043, 04.11.2018
Přečteno 276x
Tipy 2
Poslední tipující: mirecek, IronDodo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí