♥~Moje buď

♥~Moje buď

Anotace: ~~~~~~~~~~~~~~

~Moje buď~

~~~~~

Malíř ten půjčí paletu
básník zas veršů pár
hudebník noty z partesu
když ještě na piáno hrál.
Růže mi svoji krásu půjčí
med zase sladkou chuť
já uslyším i zpěvy ptačí
a tvoje slova „moje buď“.

~

Do misek z Číny čaj nalévám
ozdobím květem jasmínu,
vějířem z krajek se ovívám
ty se mi pleteš do mých snů.
A všechno do postele nosíš
my potom spolu snídali
jenom mě nelechtej,prosíš,
pozdě,
z klína jsme všechno sbírali.

~

Malíři vrátím jeho paletu
verše sám život už píše
noty tak trochu popletu
ale já vím že…
Začíná nový den
a to všechno už nebyl sen.
Pomyslím si,no sláva
i to se občas stává…


~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 12.11.2018
Přečteno 231x
Tipy 2
Poslední tipující: Fany
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) moc pěkné, Květko, moc Se Ti To povedlo :-)!

14.11.2018 00:55:19 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí