Verše minulé

Verše minulé

Anotace: Ohlédnutí za naší minulostí, jak bolestná to ohledávání.

 

V rozstříštěných tmách
Nad hladinou soumraků
V časové tísni repetice minulosti

Zastavení
Ohlédnutí
Přijetí?

Z minulosti jsme vzešli
Odešli
Vyšli
Z jizvy
Pohmožděninami
I z potrhanými vlasy

A to zotužuje
Ztotožňuje z přítomností
Polykám verše minulé
Pročítám se jimi
topím se v našich příbězích

Pocity hnusu se lepí na paty
Pocity studu nad hlavou krouží
Pocity pochopení se třou o sebe
Pocity přijetí se brání
Pocity marnosti nad ztrátami pohlcují

Otázky jak se to mohlo stát?
Otázky Nepochopení
Otázky proč ta cesta trnitá?
Proč ty bolesti?
Proč?

Vazby spokojenosti Děkují
že už je to za námi...

Díky tomu
Jsme tady
Díky tomu jsme Teď
V lásce pohlceni

Někdo musí trnitou cestu mít
Aby nalezl cíl
V bažinaté soutězce běžence k horečce
Kdo by vědel víc
Proto dík
Obří dík
Že nademnou bdíž

VESMÍRE

A Lásce za vytrvalost
Za odvahu
do toho společně jít
A dosáhnout jednoty
A dostát vroucí vášně pokory


Nikdy jsem se neomluvila
proto se Omlouvám
Avšak nestát se tomu
Pochop
Naše cesty by se nestřetly...

Psáno pro bytost
Jež sídlí v ♡ mém

Autor MiMiKa, 15.11.2018
Přečteno 267x
Tipy 5
Poslední tipující: J.Karasová, Rbb, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pokud sídlí tak se neminula...

16.11.2018 00:06:06 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí