Mít to nahraný

Mít to nahraný

Anotace: Cte ano a..

.
To je samé
OPEN YOUR MIND
OPEN YOUR MIND..
otevřu a zasypou mě štroky

Dopadneš jako tvůj táta
roky si povídal s televizí
nohy od bláta - kumbál hmyzí

Dopadneš jako tvá máma
od prádla ke škopku
víkendy s chlapama - push-up visit

Dneska zanikne vesmír
klínek co drží kladívko
MINISTERSTVO OBRANY
--
To musím do Tesca pro dývko
- - chci to mít nahraný
Autor Now, 17.11.2018
Přečteno 240x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí