♥~Přání na dálku

♥~Přání na dálku

Anotace: ♥~~~~~~~~~♥

~~~~~~~~~~~~~

Našla jsem ve schránce obálku 
v ní přání plné štěstí
kdo mi to přeje na dálku
bez podpisu,můžu se splésti?
Zpáteční adresa…to koukám 
píše mi můj anděl strážný
po schodech domů si broukám
asi je to se mnou vážný.
V mezaninu psaní rozložím 
znovu a znovu si čtu
jenom tak se kolem rozhlížím
jakoby seděl na parapetu. 

S lehkostí seskočí dolů ke mně 
usměje se a povídal
můžu tě pohladit,jen tak jemně?
Vlasy mi přitom rozcuchal.
Otevřu kabelku,hřeben si hledám 
anděl chce rtěnku,tu já nedám.
On ji však z mé dlaně vzal
a v mezaninu stěny zmaloval.
Maluje srdce a vedle další 
sundal si křídla,prý ho tlačí
potom mi povídá,víš,mám tě rád
jen s tebou chci štěstí prožívat.

A to se vážně stalo?
Né,jen se mi to v noci zdálo.
Ale krásně…
a máme konec básně. 

~~~~~~~~~~
Autor Květka Š., 22.11.2018
Přečteno 301x
Tipy 7
Poslední tipující: básněnka, IronDodo, kdotoví, šerý
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro radost oken tvého domu..:-)

22.11.2018 23:00:30 | básněnka

Děkuji Ivanko a moc tě zdravím a přeji krásný den.Květa.... :-)

23.11.2018 14:26:50 | Květka Š.

Povedené verše. Rutina hravosti s vlídným slovem.

22.11.2018 21:11:54 | šerý

:-)...děkuji

23.11.2018 14:27:43 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí