Pro stříbrné mince

Pro stříbrné mince

Anotace: Pro stříbrné mince jen pro chvíli slávy...

 

 

Pro stříbrné mince

jen pro chvíli slávy

lezeme do děr

jak špinavý červy

pro chvilku na slunci

jsme na prsou hadi

do svého poháru

si lijeme  jed

jsme blázni i herci

my, prvoci nesvárů

všeho dost máme 

a chceme to hned

zahleděni do sebe

po štěstí si šlapeme

jak sloni v porcelánu

a spokojeně usínáme

se svou pravdou

s rukama na prsou.

 
Autor milda0043, 23.11.2018
Přečteno 185x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí