Samorost

Samorost

Anotace: Každý jsme samorost...

 

Každý jsme samorost
v šedi dnů i ve smutku
jsme jiní, nač družnost
a netřeba nám statků.
 
Na venek jako přátelé
uvnitř však stále sami
skelet vypadá dospěle
na duši ještě dětmi.
 
Ač oděni,přeci jak nazí
potácíme se dál v lítosti
oheň nehřeje jen mrazí
žijeme v hluboké propasti.
 
 
Autor milda0043, 24.11.2018
Přečteno 244x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí