Jsem vydán osudu

Jsem vydán osudu

Anotace: Jsem vydán napospas smrti a životu...

  

Jsem vydán napospas smrti a životu

Už roky se pachtím po zemské kůře

Svádím svůj boj a ne vždy bez potu

Prožívám dny, někdy fajn, jindy hůře

 

Vesmírem dnů jsem duše bez těla

A v moři času, plavím se na bárce

Putujíc prázdnotou nepotkám anděla

Já hledal víru, kterou jsem poztrácel

 

Bez víry, bez boha, vydaný v nemilost

Ve vlnách černých snů, pomalu topím se

Naštvaný na sebe, zbyla mi jenom zlost

Za vším je žena, anebo, proklaté peníze

 

Jsem vydán na milost životu se smrtí

Dělám, co umím, snažím se přežít

A kola osudu, stejně mne drtí

Bůh mne snad opustil, jak cestu najít?

 

Zvedám se ode dna, každičký den

Slunci a větru, svou tvář nastavím

Dokud jen dýchám, já nevzdám se

Ve hvězdách je můj osud napsaný

 

Jsem vydán napospas smrti a životu...

 

Autor milda0043, 25.11.2018
Přečteno 223x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

může být, líbí se mi, i když já bych ty rýmy dotáhl...

25.11.2018 18:22:03 | analfagot

Jsem rád že se líbí.

26.11.2018 19:04:05 | milda0043

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí