Dárečková

Dárečková

Anotace: Zas se blíží vánoce...

 

Zas se blíží vánoce

sakra, zase po roce.

 

Advent ťuká na dveře

kdo mu asi otevře.

 

Já ne, já ne, možná ty

já se bojím drahoty.

 

Black friday lidi láká

mají mě za hlupáka?

 

Jen si půjčte  na dárky

vytrubují do dálky.

 

Není nutná hotovost

hodily nám pěknou kost.

 

Zas se blíží vánoce

k čertu, znova po roce.

 

Autor milda0043, 29.11.2018
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí