Zimní spáči

Zimní spáči

Anotace: To jsme my zimní spáči...

 

To jsme my, zimní spáči,
znaveni již od rána
nuceni makat v práci,
naše sny jsou v peřinách
a postel zvolna vychládá.
 
Jako malý medvědi
jenom spát a spát a spát,
probudit se až s jarem,
až zas bude slunko hřát,
až zas bude teplá zem.
 
Teprve pak se probudit,
protáhnout ztuhlé tělo
a medem se nakrmit,
jen aby se nám chtělo,
vzbuzeným zimním spáčům.
Autor milda0043, 06.12.2018
Přečteno 218x
Tipy 1
Poslední tipující: breberkar
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí