Advent u kasy

Advent u kasy

Anotace: Stojím jak vůl u kasy...

 

Stojím jak vůl u kasy
a pokladní jen zívá,
je adventní počasí
a venku se nám stmívá.
 
Čekám v řadě poslušně
ta fronta nemá konce,
lidi skřípou, proklatě,
začali nám vánoce.
 
Éterem zní koledy
nikdo je nezpívá,
zasněžené pohledy,
žádný  nic nevnímá.
 
Někteří to vzdávají
nechávají koše stát,
naštvaně odcházejí
nebudou tu přece spát.
 
Třetí kasa otvírá
lidi běží a šílí,
kdo může tak pospíchá
stihnout vánoce bílý. 
 
Autor milda0043, 16.12.2018
Přečteno 237x
Tipy 3
Poslední tipující: Lighter, enigman
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky jsem to zažil..:-)

18.12.2018 15:34:17 | Lighter

asi by bylo lepší stát jako člověk...

17.12.2018 15:53:58 | enigman

Ano je lepší stát jako člověk,ale někdy je nadlidský úkol být člověkem.

18.12.2018 13:41:27 | milda0043

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí