♥~O bílých koulích

♥~O bílých koulích

Anotace: o~o~o~o~o~o

~~~~~~~~~~~~~~~

Upletu si rukavice,třeba palčáky
až to bílé bude padat,půjdu do války
udělám si koule,také do zásoby
střelbu budu trénovat jak na závody.
Stará vrata mají terč barvou malovaný
snad se trefím do středu,mám to nacvičený
jedna rána těsně vedle druhá jakbysmet
musím lépe zamířit,tak to vím hned.
ooo
Sněhulák se chechtá,ty jsi nemotora
zítra musíš trénovat,třeba až do večera
ty mi kluku ze sněhu do toho nekecej
já tě asi trefím a ty se kutálej.
Dostal ránu,potom další hlava mu padá
já honem mu ji nasadím,mám ho moc ráda
vždyť jsem jeho holka,Sněhulka rozmilá
on se pusou z uhlíků na mě usmívá.
ooo
Hned mu hrnec nasadím červený s puntíky
on mi zase políbí z uhlíků rtíky,
z těch sněhových koulí knedlíky uvařím
a všechny pány sněhuláky já zítra pohostím.
Knedlíky ty naplním třeba jen trnkami
místo cukru použiji led rozdrcený,
všichni už se prý těší...to budou ale hody
jenom ten můj rozmilý jde do hospody.
ooo
Tam z každého půllitru oblízne bílou pěnu
potom zpívá pípě...tebe chci za ženu.
Tak nevím. Asi ho vyženu.
Ze svého srdíčka.
A tečka.

~~~~~~~~
Autor Květka Š., 17.12.2018
Přečteno 324x
Tipy 9
Poslední tipující: Jort, Frr, Fany, Jeněcovevzduchukrásného, enigman
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já mám pro sněhuláky slabost... :)

18.12.2018 16:00:27 | Philogyny

:-) Květko mile veselá, usmívám se pokaždé nad Tvými řádky :-)! ST

18.12.2018 06:20:42 | Fany

mám rád klobouky...a sněhuláky...

17.12.2018 15:18:46 | enigman

:-)...děkuji...já mám taky ráda sněhuláky i v klobouku...

17.12.2018 16:29:32 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí