Návraty

Návraty

Anotace: jen pár kroků....

Široké srdce, co poznalo ztráty,
co chutnalo laskavost...
kde je ten pravý, co řekne "už dost"?
šikmé sluneční paprsky hladí na sklonku dne,
dým ze spálené trávy
a modrá obloha...
čekání a práce nepotřebné....
myšlenky na Boha.
...........
až nastane konečně ta chvíle,
kdy můžu ucítit tvé drsné dlaně,
poznám,
že moje srdce čekalo
všechny ty týdny...a marně ?
kladu si otázky a znovu bloudím...
člověk je duše roztržitá...
proč já vlastně soudím,
nejlépe je býti - odtažitá
......
Tisíce věcí, co tvoří nám den
nebude dobré přivinout k hrudi
tak jako přišel a odešel sen,
tak ať odejdou vzpomínky, co studí...
Některé kroky už nevezmem zpátky,
některé lásky odvál už čas,
vždy projdem jen jedněmi vrátky,
zpátky do života - někdy, teď, zas...
Autor Verena, 25.02.2007
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí