Palmoff

Palmoff

Anotace: ...

Byt tak tak tvym tichym douskem
Toho co chces pit
Chutnym tak
Jak by si nechtel ani ty
Tak ze by ti podzimni okrove barvy
Pripadaly jako cervanky nad strechami z palmoffky
I kdyz podzim uz jsme davno spolu prosli

Byt tak vsim co chces
A nemyslet na zitra
Jen poslouchat kytary a rikat si jak jsme blahovy
Jak moc jsme si podobni
V tom ze chceme zit
Spolu i bez sebe
Tak jak jsme ze zvyklosti
V zivote obstojni

Jet metrem a mluvit o tom
Jak zvuk koleji podoba se
Tvymu hlasu kdyz vypravis co milujes
O tom
Jak ja miluji zvuk koleji
A toho co zboznujes

Byt tak zijicim dukazem tve lasky
Za zvuku co si vymenujem
Z pisni co potrebujem
Abychom byli cim jsme
Jsem jen odrazem vseho
Co potreba neni
Za vseho toho molloveho zneni
Kde jsme oba

At uz spolu
Nebo z poslani

S laskou i bez ni.
Autor Lexisa, 28.12.2018
Přečteno 203x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí