Ty

Ty

Anotace: jiskra ve skle a oheň ve vínu, škoda, že své sny do Tvých nedostanu...................

Temné oči a temné noci,
kroky stočím a bez pomoci...
tolik představ a tolik touhy,
že nebude stát ani pouhý -
stín toho, co dalo by se nazvat ještě přítomností
......to vše odvanulo kdesi, někam...a bez bolestí
...........
kráčím už po tenké hraně,
ale nevadí mi ani ostrý mráz,
cítím tvůj teplý dech a něžné dlaně
a toužím, aby věčně trval čas...
Autor Verena, 25.02.2007
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

twe to je dobry!!§

26.02.2007 13:52:00 | Mr.Pidluke

zajímavé..líbí se mi =O)

25.02.2007 23:44:00 | black_and_red

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí