♥~Někdy je mírné dítě

♥~Někdy je mírné dítě

Anotace: ****(*o*)****

~~~~~~~~~~~

Zima je roční období
to přece každý dobře ví
zima je také mráz a sníh
a na klouzačce dětí smích,
občas mrzne až to praští
sněhové koule kolem sviští
ten kdo si pozor nedává
koule mu plácne na záda.
***
Někdy je zima mírné dítě
sem tam vločka zastudí tě
ranní mrazíky jsou jako nic
čepice,šála a je ti hic.
Studená je porce zmrzliny
studený je i vítr severní
chladná je sněhová láska 
a každá vločka to je kráska. 
***
Sněhuláci mají zimu rádi
tučňáci i lední medvědi
se zimou kamarádí
spolu se radují z chumelenice
u nás námrazu nechtějí silnice.
Ale rampouchy bývaly in
lízal je táta,máma i syn
třpytivá krása ze střech visela
a já se na ně ráda dívala.
***
Když dolů spadl roztříštil se
na stovky kousků možná více
pár si jich vezmu,do kapsy dám
brzy však v kapse jen mokro mám
to se do pláče ne,nedám
***
~~~~~~~~~
Autor Květka Š., 28.12.2018
Přečteno 207x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, Fany, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí