Lidská slova

Lidská slova

Anotace: Sbíral jsem lidská slova...

Sbíral jsem lidská slova
jako chladnou ranní rosu
naslouchám zas a znova
hltám je co jenom snesu.

Ta slova jsou upřímná
z lásky, vyřčená vášní
některá noci nepozná
ale jiná křičí už zhasni.

Slova jsou zrcadlem nás
jedny hořící plamenem
z jiných cítit chlad a mráz
jsou cítit růžemi i jedem.
Autor milda0043, 30.12.2018
Přečteno 188x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí