♥~Krásnoočka vločka,kočka

♥~Krásnoočka vločka,kočka

Anotace: (*o*) ~~~~~~

~~~~~~~~

..Někomu se zima
třeba nelíbí
a jiný si zimu
zase moc oblíbí
a těší se
z každé nové vločky
z té bílé vločky
„krásnoočky“.
..Jaro snad
všichni rádi máme
s ptáky co se vrací
si zazpíváme,
ale taky,někomu
ten ranní zpěv vadí
zatleská,zavolá
kšááá,
leťte do zahrady.

..Teplý vánek,
slunce a samý květ
to je tak krásný
jarní svět
a v jarním dešti
by tancovalo
to,co se ze zimy
probudilo.
..A zlatý déšť
si prší jen na keři
pampelišky,
jak sluníčka zazáří,
nahaté stromy
se zvolna oblékají.
Prý v zimě se jim
smrky posmívají.

..S jarem
taky láska kvete
s láskou je
krásně na světě,
že i ty žížaly
se v trávě zamotají
a motýlové
jim křídly zamávají.
..Nevadí že místo
vloček krásnooček
třeba jen prší?
Nevadí,vždyť vločky 
/a né kočky/
se na další zimu
zase moc těší.

~~~~~~

Autor Květka Š., 02.01.2019
Přečteno 210x
Tipy 9
Poslední tipující: enigman, ZILA78, Šípková Růženka, Kapka, o3_gambit
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

láska kvete v každé době...

04.01.2019 15:39:40 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí