Tanec

Tanec

Anotace: o pohybu

Když se ruka dotkne ruky
hledá tvůj pohled bez záruky
když se tvá dlan dotkne dlane
jako šíp dotýká se laně
jako něha na něhu
hledá tvé stopy ve sněhu
když se tvá dlan dotkne dlaně
začína nas tichý tanec
začíná jásat v tichu snění
a já se nebojím osamění

Autor Equus przewalski, 03.01.2019
Přečteno 270x
Tipy 2
Poslední tipující: ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí