Píseň poslední

Píseň poslední

Anotace: Poslední píseň

Já vím
Já vím, že jsem nebyl na tebe hodný
Já vím, že jsem byl zlý
já vím, že vzýval jsem své modly
a byl bezohledný
Ty víš, že vyprchala láska
a náš čas obrátil se v prach
slunce nebude už nad námi jásat
a já jen pocítím ten strach
Ref:já vím, že zpívám ti píseň poslední
že začíná hořkost všedních dní
já vím, že láska je loď vratká
co nemá stěžně pádla
to je důvod proč byla tak krátká
a pak temná noc zavládla
ty víš, že jsem byl chudý nuzný
a nehnal se žádnou cestou vpřed
a naše životy se tak v mnohém různí
chtěl bych doříct pár posledních vět

Autor Equus przewalski, 06.01.2019
Přečteno 242x
Tipy 6
Poslední tipující: J.Karasová, Jeněcovevzduchukrásného, Janna, ZILA78, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí