♥~To je prostě vlak...

♥~To je prostě vlak...

Anotace: oooo=OOOO=oooo

~To je prostě vlak~

=====

Po tiché noci
ráno mlha halí
v parku i stromy
těžce bychom hledali,
den je ještě v peřinách
nechce se mu vstávat
co to bylo,říkáte si
to zahoukal před tunelem
starý vlak náklaďák.
Na uhlí či motorák?
To je fuk,prostě je to vlak.

***

Tak den se odkope
mlhavá peřina se ztrácí
a hned je všude živo a shon
za okny teď letí vrány
hopsají tam vrabci.
Stromy se protáhnou
a možná i trochu cvičí
ale ne,vítr jim ve větvích fučí
a potom vyžene na pastvu
bílé mráčky jak beránky
před večerem je zažene
až za červánky.

***

Dál ty sněhové mraky hledá?
Ne,jenom beránky hlídá.
Prý aby se mráčky někam nezaběhly
aby modravé nebe ozdobily
a žádné třesky,hromy ani blesky
zase máme na chvíli
mrazivě hezky.

***
-------------------------


Autor Květka Š., 10.01.2019
Přečteno 203x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí