Vnimam

Vnimam

Anotace: ...

S cokoladovou chuti a vuni badyanu

Vnimam teplo

A vokal nocniho snehu na palmoff

Vzhledne v odrazu kypridla

Na zasnezenych strechach

Upijim v tonech basoveho altu

Vino

V mysli jen ticho

A ja

Ty za mnou


Jen tak

Sklenena chvile kdy ticho predci hluk

A ja, jen ja

A ty za mnou

Nevnimam co chce mi rict snuska deni

Klidu co neznam

S pravdou

O mne

Vzhledu co zakryje

Co uvnitr neni


V mem mollovem prokleti

Mezi stestim a skorici

Sama

Mezi tou vuni vanoc a smirenim

S tim ze ty jsi to co sem chtela

Sedim a upijim


Loni, vcera i zitra.

Jak kdy, jak nevim, kde jsem

Kde bych byt mela

A i tak 

Jsem vyhrata a citim badyan 

Autor Lexisa, 10.01.2019
Přečteno 221x
Tipy 4
Poslední tipující: Eru Alonnar, šerý, Kapka, breberkar
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí