Navždy sbohem

Navždy sbohem

Anotace: Navždy sbohem lásce jediné dnes dát on musil, pak odejít a neodvážit se vzdát

Když temné kruhy pod očima

Zdobí jeho zchřadlou tvář,

Přesto schopen je šeptat s nima:

„My lady, nad hlavou svatozář

Vy máte, doufám – máš,

Však teď mi v dálce hrají marš.

Když pozoruji Vaše oči,

Hlava se mi láskou točí,

A nyní, ruku když líbám Vám,

Když slyším bubny, omdlévám.

Po svém boku když mám kord,

Na dlaň když dostávám už žold,

Jenž pouze zahodit bych chtěl,

Nevidět stovky mrtvých těl…

Za svítání puget já vám dám,

Moje mademoiselle – či snad madam?

I když teď se s Vámi loučím,

Nezapomenu na Vaše oči,

Když v mých očích je nápis psán:

‚Au revoir, ma chère Jeanne!“

Autor Abeekr, 12.01.2019
Přečteno 260x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí