Černé labutě

Černé labutě

Anotace: Poděkování všem laskavým bezejmenným ženám v hábitu obětující svůj život.....pro naději a úlevu druhých...

Jeptišky, jak černé labutě
vznášejí se mezi nebem a zemí..

V modlitbách každodennosti
tráví svůj čas

V oběti milosrdenství
něžně opečovávají rány
těch co na smrt jdou

ač polní lazarety či hospice
plní milosrdenstvím

černé labutě lasky Kristovi
roztahují křídla
a chrání duše
před pády do pekel...

Tak krásné svou láskou
tichou krásou hodnou obdivu

a jejich píseň chval

TICHO

♥♥♥
Autor Lady L, 14.01.2019
Přečteno 320x
Tipy 5
Poslední tipující: ZILA78, enigman, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tiché...

15.01.2019 12:52:05 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí