♥~A díky za ty růže

♥~A díky za ty růže

Anotace: ***(*♥*)***

~~~~~~~~

Byla jsem včera zvečera
~/ne,já nejsem posera~
v parku na procházce
~/baterku mám v kapse~
posadím se na lavičku
~/jako doma na stoličku~
přemýšlím o lásce...

ta co kdysi dávno byla
~/tenkrát jsem tě milovala~
ta co ale nikde není
~/to je vážně nadělení~
a že jsem holka jako květ
~/uvadl,tak beru zpět~
hned dám se do hledání...

být jak kniha vzpomínek
~/stárnu,jako celý svět~
mít i z moře kamínek
~/nemohu ho vrátit zpět~
v peněžence mám tvé foto
~/byl jsi fešák,vážně zlato~
odešel jsi,proč? Prý proto...

dnes potkala jsem jiného
~/na první pohled sympaťák~
ten nabídl mi rudé růže
~/a já si jen tak vzdychnu ách~
zeptal se v parku u lavičky
~/a v trávě kvetly pampelišky~
zda posadit se může... 

Může. A díky za ty růže.

~~~~~~~~

Autor Květka Š., 20.01.2019
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí