♥~A nalévat si čaj

♥~A nalévat si čaj

Anotace: ~~~~~~~~♥

~~~~~~~~♥

Aspoň jenom tak 
si ruce zahřát
v mrazivém dnu 
si čaj nalévat
do čaje med si dát
u kamen se hřát
a sedět blízko 
ano,tak...
nebo se přitulím
do deky zabalím
na tebe pomyslím
ta tvoje láska ách,
ta jak oheň hřála
asi už slyším smích
to já se tenkrát smála.

Přes ramena
si dám teplý pléd
a ty...co ty
po vlasech pohladíš
na tváře políbíš
a mně se hlava točí
raději přivřu oči
vždyť z tvého úsměvu
už se nepominu.
Ale asi ano,až si zase 
na něco vzpomenu.

Tam na starém gauči
hlava se víc točí
ještě nevstanu
něco nás probudí
to vítr škvírou fouká
a něco zavrčí
to kočka na nás kouká
a já se k tobě 
do náruče schovám
já se mám.
A je mi krásně
jak kdysi bývalo.
Zase tě vidím.
...tak to by stačilo...

~~~~~~~~
Autor Květka Š., 31.01.2019
Přečteno 166x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, CoT
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta poslední sloka-zejména, působivá. Líbí.

31.01.2019 21:57:25 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí