Láska je na prodej?

Láska je na prodej?

Anotace: Chutí mám habaděj...

 

Chutí mám zas habaděj
tělo své však bez vůle,
že láska je na prodej?
čtu v novinách téma dne.
 
Hned bych si trochu koupil
aspoň tak dvacet deka,
jenže se problém objevil
kde ji vzít, třikrát běda.
 
Všude jí bylo plno
a náhle pryč zmizela,
odešla s módní vlnou
na mě žádná nezbyla.
 
Možná ji sežral internet
možná podvodné maily,
hledám marně odpověď
zbyly jen lesklé obaly.
 
Prý ji někdo vykoupil
snad si dělal zásoby,
není zrnko ani pyl
z velké loňské úrody.
 
Po lásce není slechu
všude prázdné krabice,
hledám ji bez úspěchu
již propadám panice.
 
Kdo ji stáhnul z oběhu?
nechal padnout jak měnu?
už vyčpěla z éteru,
to máme za nevěru.
 
Autor milda0043, 03.02.2019
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sex ten je na prodej;) láska.. Hm co je to? :D tu nekoupíš v krámě jak rohlíky i ten sex už podražil za Ferrari ve stáji atd.

03.02.2019 10:56:04 | xoxoxo

Pravda, za peníze v Praze dům...

03.02.2019 17:06:29 | milda0043

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí