Přání k narozeninám

Přání k narozeninám

Anotace: ....

Prosím,…ať Tě NIC neodradí

tvořit zde krásu

být ženou-co stále hladí

 

Ať srdce tluče a chce se bít

pro Dobro, Lásku

a v ní žít

 

Přes všechny nesnáze a překážky

s dny, kdy zažíváš i porážky

ať v Tobě dřímá Naděje

 

Vírou pak uchop život svůj

vždyť víš-Bůh je Otec

pozvi ho, ať průvodce je Tvůj

 

Sama jsi andělem

 ač nemusíš to znát

na cestě Tvé

jsem Ti vše krásné přišla dneska přát

Autor JSJ, 04.02.2019
Přečteno 296x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí