♥~To ten svatý

♥~To ten svatý

Anotace: ***(*o*)***

~~~~~~~~~

Svatý Petr z nebe zhlíží
to jsou ale móresy
někde zase nenasněží
na zimu prý pohrozí,
vždyť pravá zima má být bílá
tak to kdysi bývalo
každé dítě se v tom bílém
sáňkovalo,válelo.

V dolinách je jenom bláto
to se k zimě nehodí
prý svatý Petr zítra ráno
jinou zimu předpoví,
stromy,ty sněhem přiobleče
z vody bude zrcadlo
teď z údolí se nikam neuteče
dřív ho to nenapadlo?

Pak vločky jako tanečnice
sukničky natřásají
jedna hezčí je než druhá
na tebe se usmějí,
holkám,klukům,sněhulákům
padá bílé pro radost
jen prý naši,asi silničáři
prosí dost,už Petře prosím dost.

/ne,ještě pár vloček...pro radost pejsků a koček/

~~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 06.02.2019
Přečteno 204x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sněhový den, radost v duši
vždyť ta bílá zimě sluší
honit bílé vločky
radoST naší kočky
:-)

07.02.2019 05:46:48 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí