Sbohem

Sbohem

Anotace: ---

Smích nebo pláč,
radost nebo smutek.
Děkuji...není zač,
mám udělat dobrý skutek?

Den za dnem život mi utíká,
každým dnem se blíží konec.
Štěstí a smutek zároven do těla proniká,
už se to blíží už stačí jen aby zazvonil zvonec.

Ne to ne ja vas nechci opustit,
uz zase proc musí se mi život mstít?
Ještě počkej,já nechci odejít,
já nechci umřít.Bože já chci žít!!!!

Muj čas ještě nepřišel,
ještě musím tu chvíli být.
Nechci aby ze mě život odešel,
ještě ne musím něco zařídit.

Chci vám říct jen posledních pár vět,
Mám vás ráda a vždycky budu vás v srdci mít,
Dobře to víte ty slova znáte nazpamět:)
ted už mužu s v klidem v srdci do říše věčného klidu odejít...
Autor flusii, 26.02.2007
Přečteno 384x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí