Temná

Temná

Anotace: Dnes jsem černá

Zas v černém hávu stojí ..
Mladé dívčí tělo...
Snad krok dál se jít bojí
aby neslyšelo ...

Stojí na kopci
smutná sama..
Pod plášť se jí dere ..
Cizí to dáma...zima
co touhy jí bere...

Do krajin se dívá .
mraky hladí očima...
Kdo koho kde líbá..
Život končí ..či začíná ...?

.
Jediná na kopci v zelných polí..
S vůní květin všech dál dívka stojí ..
Rozpřáhne ruce své ..
K zemi plášť padá ...

Pod ním jen křídla temná.
Kryjou jí záda ...
Autor Liduška, 11.02.2019
Přečteno 255x
Tipy 8
Poslední tipující: Kapka, Jort, Tvbm, Frr, šerý, Schedir
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Slyš - nezbývá nežli doufati,
zítra se barvy navrátí, víš?

12.02.2019 14:31:26 | Kapka

Pěkné verše. A jen žena ví... co jí srdce napoví.

11.02.2019 23:01:55 | šerý

Šerý je teď i plachý..

13.02.2019 13:56:49 | Liduška

Dnes mám černá křídla ..

11.02.2019 23:25:37 | Liduška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí