Hra

Hra

Anotace: ... jak to asi tak může v životě chodit....

Sedí a hraje kostky,
rozhoduje tak o ostatních.
Sedí a závidí,
závidí těm, co šťastná čísla mají.
Sedí sám a směje se,
směje se těm, co smůlu maj.
Není nepřející, ale...
Chce prožít svůj život,
více či méně šťastný,
ale... nemůže, měnit životy jiných musí.
Přichází Žal a přisedá,
přichází i Neštěstí,
on omámen hraje dál a dál.
Objevuje se i Rozum a...
Osud s hrou přestává...
Autor lavignea, 26.02.2007
Přečteno 290x
Tipy 1
Poslední tipující: už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí