Báseň od Emily

Báseň od Emily

Anotace: Pro Franka

Báseň od Emily

 

Proč musím kráčet v stínu jiné

jenž byla lepší a sličnější

teď usínám, jak zpitá vínem

a ty zdáš se stále smutnější

 

Hledám sílu, jak pomoci ti

Hledám a nevím si rady

i když opětuješ moje city

stále umíráš hlady

 

Hledám sílu jak pomoci ti

a mé ruce tvé srdce hřejí

i když opětuješ moje city

ne však tak jako její

 

Proč když kráčím v stínu jiné

proč přesto Franku

miluji tě

 

Autor Equus przewalski, 14.02.2019
Přečteno 252x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Frr, J.Karasová, mirecek, Kapka, šerý, Fany
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí, moc...

14.02.2019 21:06:01 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí