O životě

O životě

Anotace: něžný úsměv ti položím do duše, je to můj dárek, co máš tak rád...s ránem pak až koník přikluše, budeš už vědět, co za to bude stát....

Zavřu oči a natáhnu dlaně...
chvilku se soustředím,
někdy jen marně...
mnoho minut proteče sítem,
život nečeká
ani jeden týden...
nečeká na tebe a tvé návraty,
proč bys chtěl výjimku,
počkej si za vraty,
život ti podá
svou štědrou dlaň,
jen když mu dokážeš,
co víš a znáš,
můžu poradit -
- jen svobodu braň,
své bohatství,
co už nehledáš...
Autor Verena, 26.02.2007
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jůůůůů je moc hezká a pravdivá.. ach jo

26.02.2007 23:50:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí