♥~Už několikrát

♥~Už několikrát

Anotace: ..stalo se...nestalo..

~~~~~~~~

Venku zas bouří hromy a blesky
dešťová voda jak proudem teče
a pod mým oknem můj milý stojí
ptám se,proč chlapec neuteče?
Pusť mě dovnitř,však mě znáš
já ti až na kůži snad promoknu.

Tak proč se jinde neschováš?
Já ti dnes dveře neodemknu.
Včera jsem tě s jinou viděla
ty jsi ji políbil a ona tě líbala
pak jste se jak blázni smáli
a teď mi říkáš že jste to hráli?

Nevěřím.Tak dál pod okny mokni
běž k jiným dveřím,tam si řekni.

Pršet už přestalo,bouřka je pryč
je mi tě líto,tak hodím ti klíč
po schodech běžíš mokrý jak myš
co na mne platí to ty dobře víš.
Ách jo,pro ten tvůj pohled rozmilý
mé srdce bije jak kostelní hodiny,
honem tě zamotám celého do deky.
Chvěješ se zimou?
Ne...ty chvěješ se můj milý
mými dotyky.

Do ucha mi šeptáš že jenom mne máš rád
a já ti uvěřím.Už několikrát.

~~~~~~~~
(*o*)


Autor Květka Š., 17.02.2019
Přečteno 241x
Tipy 11
Poslední tipující: Cappp, Jort, zdenka, Kapka, isisleo, Tvbm, šerý, breberkar
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nevím, co napsat ... tak úsměv pro Tebe ... z.

17.02.2019 23:04:12 | zdenka

STává se...

17.02.2019 21:01:11 | Kapka

Moc pěkné ale smutné :)

17.02.2019 15:13:27 | breberkar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí